Het Erasmus MC is het grootste van de acht universitair medische centra van Nederland. De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC: patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Het succes van de organisatie wordt bepaald door een optimale interactie tussen deze gelijkwaardige kerntaken. Erasmus MC op weg naar de wereldtop

Uitmuntende, met toewijding verleende patiëntenzorg, baanbrekend en grensverleggend medisch wetenschappelijk onderzoek en excellent en hoog gewaardeerd medisch onderwijs. Dat zijn de doelstellingen waarmee het Erasmus MC haar internationale reputatie verder wil uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medische instituten ter wereld wil behoren. Deze doelstellingen zijn vastgelegd in de missie en in de strategische toekomstvisie Koers ‘013, waarvoor de belangrijkste uitgangspunten zijn:

  • samen en verbinden;
  • samen grenzen verleggen;
  • samen in de maatschappij staan.

(bron: Erasmus MC) Website Erasmus Medisch Centrum

www.erasmusmc.nl

Vacatures Erasmus Medisch Centrum

Wil je graag werken in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam? Volg de link voor een compleet overzicht van de vacatures binnen het Erasmus Medisch Centrum.